• Voorwaarden

 • Voorwaarden voor verhuur

  Aankomst en vertrek
  Het door jou gehuurde appartement is beschikbaar vanaf 15:00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 10:00 uur te worden verlaten. Mochten deze tijden problemen opleveren in verband met je reisschema dan zijn in overleg andere afspraken mogelijk. Omdat de sleutel van het appartement persoonlijk aan je overhandigd wordt, verzoeken wij je aankomst en vertrektijden aan ons door te geven.

  Reservering
  Je kunt telefonisch, schriftelijk, per e-mail of via het contactformulier op onze website een reserveringsaanvraag doen. Als de accommodatie vrij is voor de gewenste periode, krijg je van ons een bevestiging per email. Zodra wij je aanbetaling ontvangen hebben is de reservering definitief.

  Betaling
  De betaling van de huur wordt via de volgende bankrekening gedaan:
  Banknummer: 1234567890
  ten name van familie de Boer
  De aanbetaling is 30% van de totale huursom en het restant moet uiterlijk 4 weken voor aankomst worden voldaan.

  Annulering
  Annuleringen dienen telefonisch en/of per e-mail te worden doorgegeven aan de verhuurder. Bij annulering tot 8 weken voor aanvang van je huurperiode vervalt teruggave van het reserveringsvoorschot. Bij annulering in de periode vanaf 8 tot 4 weken vóór aanvang van de huurperiode is 75% van de huursom verschuldigd. Bij latere annuleringen is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kun je je verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. Wij adviseren je dan ook naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

  De omgeving
  Wij verwachten dat je respectvol met de spullen, tuin en andere huurders omgaat. Ieder zijn rust en privacy geven.
  We verzoeken je geen beddengoed mee naar buiten te nemen, er zijn voldoende lounge dekens aanwezig.
  Als er dingen kapot zijn geraakt geef dit dan door zodat dit vervangen of opgelost kan worden.

  Schoonmaak
  Bij vertrek wordt het appartement voor je schoongemaakt. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 50,00. We verzoeken je de accommodatie netjes achter te laten: laat geen afwas, levensmiddelen in de koelkast, volle prullenbakken, vuilniszakken en dergelijke staan.

  Rookvrij
  We willen iedereen een schoon appartement aanbieden dus mag er niet gerookt worden.